h

Nieuws van de afdeling

3 juli 2019

Er is werk aan de winkel

Foto: SP

Er is werk aan de winkel. We hebben een roerige tijd achter de rug met het verlies bij de Provinciale Staten en Europese verkiezingen en er ligt een spannende tijd voor ons met een congres aan het eind van het jaar en een uitdaging om de volgende verkiezingen wel te winnen. Daarom ga ik het land in om hier met leden over te praten en te horen welke ideeën er leven.

Lees verder
5 juni 2019

GEEN BOMENKAP IN DE HAARLEMMERHOUT

De gemeente Haarlem is van plan 70 bomen te kappen in de Haarlemmerhout. Dit om het parkeerterrein bij restaurant Dreefzicht groter te maken. Daartegen is een motie ingediend die door alle oppositiepartijen werd gesteund.

Lees verder
23 mei 2019

Fractiespreekuur

Fractiespreekuur

Lees verder
15 maart 2019

Klimaatdebat groot succes!

Foto: SP

In een goed gevulde zaal in het café van de Toneelschuur, spraken wetenschappers, bedrijfsleven en politici van SP, GroenLinks, PvdA en CDA, onder leiding van Bernt Schneiders, met elkaar over de noodzakelijke maatregelen om het klimaat te redden.

Lees verder
4 maart 2019

artikel 38 vragen over handelwijze Hoorne Vastgoed BV

Foto: SP

De wachtlijst voor een sociale huurwoning is nu 8 jaar. Dat is schandalig. De gemeente Haarlem wil de komende 4 jaar 4000 nieuwe sociale huurwoningen bouwen. Sommige projectontwikkelaars zijn het daar niet mee eens en verklaren in het openbaar hieraan niet mee te willen werken. Dat is nog schandaliger. De ergste is Hoorne Vastgoed dat geen middel schuwt om de bouw van sociale huurwoningen te dwarsbomen. Onze gemeenteraadsfractie heeft daarover onderstaande vragen aan de wethouder gesteld.

Lees verder
27 februari 2019

Klimaatdebat in kader van Provinciale Statenverkiezingen

Foto: SP

Op woensdag 13 maart houdt de SP Haarlem in het kader van de Provinciale Statenverkiezingen een avond over de klimaatverandering. Politici en deskundigen bespreken de mythes, de feiten en gaan in op de vraag hoe dan en wie gaat dat betalen? De avond vindt vanaf 19.30 uur plaats in het café van de Toneelschuur in Haarlem onder leiding van oud burgemeester Bernt Schneiders. De toegang is gratis.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier