h

Lilian Marijnissen trapt verkiezingscampagne live af in Haarlem

27 februari 2018

Lilian Marijnissen trapt verkiezingscampagne live af in Haarlem

Foto: Herco Lim / Patronaat Haarlem

Met Lilian Marijnissen in het Patronaat kun je je geen betere campagne-aftrap wensen! Lilian flitste afgelopen maandag 19 februari naar vier plaatsen tegelijk (Zwolle, Breda, Nijmegen en Haarlem) als hologram, maar in Haarlem was ze er ook in het echt.  Ze riep op om het referendum niet af te schaffen: zeg massaal nee tegen de sleepwet en laat zo weten dat je je als burger zelf wenst uit te kunnen spreken over maatschappelijke onderwerpen! En ze pleitte voor twee miljard euro extra voor de politie: voor veel meer politieagenten en meer buurtposten (die nu overal gesloten worden).

Ook twee buurtactivisten deden hun verhaal: bewoner Sywert uit de Europawijk die - gesteund door de SP - succesvol strijdt tegen te hard rijden op de Engelandlaan en Eva uit de Vogelbuurt in Amsterdam-Noord die zich niet meer door de woningcorporatie liet afschepen, schimmel en achterstallig onderhoud worden nu eindelijk aangepakt.

Reactie toevoegen

U bent hier