h

ZOEKT ORGANISATIE SECRETARIS

19 juni 2018

ZOEKT ORGANISATIE SECRETARIS

Foto: SP

die het bestuur wil komen versterken. Samen met de afdelingsvoorzitter ben je de schakel tussen de landelijke en lokale SP. Je bent de eerstverantwoordelijke voor het uitvoeren van de besluiten van de ledenvergadering, het afdelingsbestuur, de partijraad en het partijbestuur. Je bent betrokken bij alle bijeenkomsten van bestuur, fractie en kerngroep en je neemt actief deel aan de besluitvorming.

Het bestuur heeft de leiding van de afdeling en komt regelmatig bijeen om de lopende zaken te bespreken, de politieke lijn van de afdeling te bepalen, activiteiten te organiseren en om plannen te maken. Zij wordt daarin ondersteund door de kerngroepleden.

Ben je geïnteresseerd neem dan contact op met één van onderstaande personen:

Frits Garretsen | 06-12975877 | frits.garretsen@kpnmail.nl
Anne Feite Bloem | 06-18568965 | annefeite@gmail.com
Corine Eckhard | 06-42137089 | corine.eckhard@gmail.com

Reactie toevoegen

U bent hier