h

Gezocht: organisatiesecretaris

7 september 2018

Gezocht: organisatiesecretaris

Foto: SP

Tijd voor rechtvaardigheid! Onder dat motto werkt de SP ook in de wijken en buurten van Haarlem aan verandering. Vanuit een kleine, maar actieve kern van bestuur en fractie bouwen we aan een stad met fatsoenlijke en betaalbare huisvesting, goede zorg en onderwijs voor iedereen. Daarin missen we nog een organisatiesecretaris die het bestuur wil komen versterken.

Wat is je rol?

Je vormt samen met de afdelingsvoorzitter het dagelijks bestuur. Samen zijn jullie de schakel tussen de landelijke en lokale SP. Je bent de eerstverantwoordelijke voor het uitvoeren van de besluiten van de ledenvergadering, het afdelingsbestuur, de partijraad en het partijbestuur.

Wat ga je doen?

Je bent betrokken bij alle bijeenkomsten van bestuur, fractie en kerngroep en je neemt actief deel aan de besluitvorming. Het bestuur heeft de leiding van de afdeling en komt regelmatig bijeen om de lopende zaken te bespreken, de politieke lijn van de afdeling te bepalen, activiteiten te organiseren en om plannen te maken.

Wat vragen we?

  • Je bent lid van de SP (of bereid het te worden) en woont in de regio
  • Je bent een netwerker en beschikt over goede organisatorische kwaliteiten
  • Je bent minimaal vier uur per week beschikbaar, bij voorkeur op maandagavond en donderdagmiddag.

Wat bieden we?

Politiek gemotiveerde mensen met kennis over de stad en de mensen die er wonen en met een drive om zich voor hen in te zetten. De SP beschikt over een eigen fractiekamer in het stadhuis. Je krijgt veel vrijheid voor eigen invulling en wordt ondersteund door de leden van het bestuur en fractie. Onkosten worden vergoed. De bestuursvergaderingen zijn doorgaans eens per maand op maandagavond, maar kunnen in overleg ook naar een andere dag.

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! Neem dan contact op met een van onderstaande personen:

Anne Feite Bloem | 06-18568965 | annefeite@gmail.com
Corine Eckhard | 06-42137089 | corine.eckhard@gmail.com

Reactie toevoegen

U bent hier