h

SAMEN TEGEN RACISME

16 juni 2020

SAMEN TEGEN RACISME

Foto: Foto / SP

Overal op de wereld staan mensen samen op voor respect en mensenrechten. De aanleiding voor de Black Lives Matter-protesten, de dood van de Afro-Amerikaanse George Floyd, is gruwelijk en verdrietig. Maar de beweging die loskomt is hoopvol.

De SP is solidair met alle mensen die opkomen voor hun menselijke waardigheid, en tegen onderdrukking. Vóór gelijkwaardigheid en tegen racisme en systematische discriminatie. We willen iedereen die ook deze week weer geweldloos in actie komt veel kracht en solidariteit toewensen! Pas goed op elkaar en op jezelf. Hou je aan de coronaregels, en let op elkaars gezondheid. 


Kom woensdag 17 juni om 17.00u naar het 'Black Lives Matter'-protest in Haarlemmerhout tegenover het provinciehuis! 
Hier tref je een artikel in het Noord-Hollands Dagblad over de organisatie door de jonge scholieren: https://tinyurl.com/y8eoekzu 

Foto: Richard Steekelenburg / noordhollandsdagblad.nl

 

Reactie toevoegen

U bent hier