h

Wat wordt het; Eén Haarlem of twee Haarlemmen?

4 november 2020

Wat wordt het; Eén Haarlem of twee Haarlemmen?

Foto: Foto / SP

De gemeenteraad kiest in deze dagen voor de toekomst van ons allemaal. Ze stemt over voorstellen voor de gemeentelijke begroting voor de komende jaren. De SP wil dat de Haarlemmers op de meest sociale manier door de crisis komen. “In een overdeelde Haarlemse samenleving komen we op voor elkaar. Zeker in deze tijden”, aldus Anne Feite Bloem.

De coronapandemie werd al snel een coronacrisis. Een aanval op de gezondheid werd een aanval op het welzijn en de welvaart. Het lukt de gemeente maar niet om te kiezen voor een gezamenlijk welzijn voor al onze inwoners. “Dat is onverklaarbaar in een rijk land als Nederland”, aldus Bloem. In donkere tijden is het vooral donker voor mensen die minder goed voor zichzelf kunnen opkomen en voor mensen met een kleinere portemonnee. Dat moet anders. 

SP Haarlem laat de stad niet opdelen in twee Haarlemmen. Haarlem blijft één onverdeelde stad, waar het goed toeven is voor iedereen. 


De SP-voorman liet van zich horen tijdens het debat over de begroting:

 

 


Hieronder treft u de ingediende voorstellen van de SP in PDF. Over deze en de vele andere ingediende voorstellen wordt eind deze week gestemd.

 

Reactie toevoegen

U bent hier