h

Zorg

Alle gerelateerde inhoud vind u hier

27 mei 2017

Het Nationaal ZorgFonds duikt weer op

Foto: RML SP / RML SP

Vorige week in Haarlem...

Lees verder
11 februari 2017

Renske Leijten 11 maart in Schalkwijk

Foto: SP / SP
Foto: SP / SP
Lees verder
28 januari 2017

Kom naar het Nationaal ZorgDebat op 18 februari!

Foto: SP / SP

Al een kwart miljoen mensen steunen het Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico. Dat is heel mooi! Op 18 februari gaan we aan de Haagse politici laten zien dat het anders moet in de zorg. Dan vindt op het Malieveld in Den Haag het Nationaal ZorgDebat plaats tussen de lijsttrekkers van verschillende politieke partijen. Mocht je met de bus willen komen, meld je dan snel aan!

Lees verder
9 december 2016

LET OP! ALLEEN VOOR HAARLEM-PASHOUDERS * OPGEVEN VOOR HET EINDE VAN HET JAAR Haarlemse collectieve zorgverzekering vooral voordelig voor chronisch zieken

HAARLEM - Het goede
nieuws is dat de gemeente Haarlem in 2017 opnieuw een collectieve zorgverzekering van het Zilveren Kruis aanbiedt waar mensen met een
krappe beurs gebruik van kunnen maken (Let op, je moet wel een Haarlempas hebben!).

Lees verder
22 augustus 2016

Nationaal Zorgfonds op de Snuffelmarkt

Aanstaande zondag  28 augustus zullen enkele vrijwilligers van het Nationaal Zorgfonds in Haarlem Noord op de Snuffelmarkt aanwezig zijn.

Lees verder
18 augustus 2016

Met het Nationaal Zorgfonds de markt op

Aanstaande zaterdag 20 Augustus gaan we in Haarlem de Markt op om mensen enthousiast te maken voor het Nationaal Zorgfonds.

Lees verder
6 juli 2016

Nationaal Zorgfonds op de zomermarkt

Foto: SP Haarlem / SP Haarlem

Zaterdag 25 juni stond de SP Haarlem op de Zomermarkt op de Pladellastraat in Haarlem. Dit jaar waren er meer dan 80 kramen. We hadden een leuke kraam met SP informatie en met de folder en flyers van het Nationaal Zorg Fonds.

Lees verder
26 mei 2016

Haarlem blijft illegaal korten op thuiszorg!

Afgelopen gemeenteraad was een motie van de SP aan de orde om mensen weer de thuiszorg te geven waar ze recht op hebben. Ondanks dat een rechter recent de gemeente had bevolen om de korting op de uren zorg terug te draaien, weigert wethouder Botter dit voor iedereen uit te voeren, en scheept iedereen af met een memo die gaat komen. Fractievoorzitter Frits Garretsen: ,, Het is onvoorstelbaar. Ondanks dat de rechter de gemeente terug heeft gefloten doet de wethouder niets behalve smoesjes fabriceren.. Ook PvdA en Groenlinks vinden het illegaal korten van thuiszorg blijkbaar prima, en steunden de motie niet.’’

Lees verder
12 september 2015

Red de Zorgdemonstratie 12 september 2015.

Foto: Bas Vermaat / SP Haarlem

Amsterdam, 12 september 2015
Grote demonstratie voor Red de Zorg.
Ook uit Haarlem een flinke delegatie.

Lees verder
6 september 2015

Red de zorg 5 september 2015.

Foto: Actiecomite Red de Zorg Kennemerland / Actiecomite Red de Zorg Kennemerland

In een knalgele bus trekken activisten van Actiecomité Red de Zorg Kennemerland door de regio om mensen op te roepen om op 12 september naar de Red de Zorg demonstratie in Amsterdam te komen.
We bezoeken winkelcentra en markten in Beverwijk, Velsen, Haarlem Cruquius en Hoofddorp.
Vele mensen spreken we aan, vele honderden flyers worden uitgedeeld, alles kracht bijgezet met tromgeroffel en megafoon.

Lees verder

Pagina's

U bent hier