h

Nieuws uit 2018

13 september 2018

LOOP MEE TEGEN DE VERBINDINGSWEG A8-A9!

Foto: SP

Op zaterdag 13 oktober 2018 organiseert SP Noord-Holland, in samenwerking met de Natuur en Milieufederatie Noord-Holland,
Landschap Noord-Holland, Stichting Oer-IJ, Houd Broekpolder Leefbaar, Stichting Militair Erfgoed Groot-Amsterdam en Werkgroep A8-Coenbrug
een wandeltocht en informatiemarkt in het gebied waar de provinciale snelweg A8-A9 moet komen. Dit gebied bestaat nu nog voornamelijk uit veel open groen en historische forten van de stelling van Amsterdam.
De SP nodigt iedereen van harte uit om mee te wandelen en de aansluitende informatiemarkt te bezoeken.

Lees verder
7 september 2018

Gezocht: Fractie-ondersteuner

Foto: SP

Tijd voor rechtvaardigheid! Onder dat motto werkt de SP ook in de wijken en buurten van Haarlem aan verandering. Vanuit een kleine, maar actieve kern van bestuur en fractie bouwen we aan een stad met fatsoenlijke en betaalbare huisvesting, goede zorg en onderwijs voor iedereen. Maar wat hebben al die inspanningen voor zin als niemand ze ziet? Ben jij de fractie-ondersteuner dat vastlegt en uitdraagt?

Lees verder
7 september 2018

Gezocht: organisatiesecretaris

Foto: SP

Tijd voor rechtvaardigheid! Onder dat motto werkt de SP ook in de wijken en buurten van Haarlem aan verandering. Vanuit een kleine, maar actieve kern van bestuur en fractie bouwen we aan een stad met fatsoenlijke en betaalbare huisvesting, goede zorg en onderwijs voor iedereen. Daarin missen we nog een organisatiesecretaris die het bestuur wil komen versterken.

Lees verder
5 september 2018

SP-AFDELINGEN NOORD-HOLLAND SLAAN ALARM OVER JEUGDZORG

Daags na de grote jeugdzorgmanifestatie in Den Haag voor fatsoenlijk loon, minder bureaucratie en lagere werkdruk, werd bekend dat de drie grote gespecialiseerde instellingen in Noord Holland afhaken bij de aanbesteding jeugdbescherming en jeugdreclassering. Een zeer zorgelijke ontwikkeling.

Lees verder
11 juli 2018

niet bezuinigen op de zorg en ook niet op ander sociaal beleid

In Haarlem stelt de gemeenteraad deze week het beleid voor de komende 4 jaar vast. In het filmpje licht onze fractievoorzitter Frits Garretsen de belangrijkste motie van de SP toe. Er mag niet bezuinigd worden op de zorg en ook niet op ander sociaal beleid. De SP staat voor een sociaal Haarlem!

Lees verder
22 juni 2018

DE SP KOMT OP VOOR DE MIDDENINKOMENS

Op verzoek van onze fractievoorzitter, Frits Garretsen, is gisteren de huisvesting van de middeninkomens in de raadscommissie Ontwikkeling besproken.

Lees verder

Pagina's

Nieuws per jaar

U bent hier